Söndag
3 jan, 2021

VI PAUSAR

Av förklarliga skäl ligger vår filmstudio nere och kommer så göra tills myndigheterna häver eller lindrar restriktionerna gällande maxantal personer vid offentliga sammankomster. När väl detta sker hoppas vi kunna dra igång arbetet omedelbart. Vi är väl förberedda då vi redan har valt kommande filmer. Håll ut, håll avstånd och håll koll på filmstudions hemsida så ses vi förhoppningsvis snart!

Läs mer

Tisdag
15 dec, 2020

Puh, det var en höst det

Läs mer

Lördag
8 aug, 2020

Information höstterminen 2020

Efter många och långa diskussioner och, framför allt, med er hjälp har vi beslutat att visa film i höst. Vi fick fantastiskt många svar på mejlet och majoriteten av er som svarade var positiva till att se film i höst. Självklart kommer det inte bli som vanligt. Det blir tre filmer, fyra visningar av varje film och glesa salonger. Det blir en hel del text som vi ber er att läsa om ni är sugna på film i höst.

Läs mer

Tisdag
17 mar, 2020

Apropå Coronaviruset

Det var inte den här filmterminen vi ville ha. Vi har visat 4 av 6 filmer. Den senaste sågs av färre än hälften av medlemmarna. Sedan dess har läget förvärrats och därmed har vi beslutat att ställa in terminens resterande program.

Läs mer

Onsdag
29 jan, 2020

utlottning av resebidrag samt entré till Filmhelgen i Stockholm 7-8/3 med tema romantiska komedier

Vill du som är medlem i filmstudion delta i vår utlottning av bidrag till filmhelgen i Stockholm 7-8/3? Skicka då ett mail till hoganasfilmstudio@gmail.com senast 10/2. Vi drar vinnarna i samband med filmvisningen 11/2. https://www.filmstudio.se/evenemangblogg/romcom

Läs mer